Find de billigste studiebøger

Skal du køber nye eller brugte bøger? det er vel spørgsmålet som melder sig ved hver semesterstart. Det kommer hurtigt til at koste mange penge at købe nye bøger – fagbøger koster penge!

Avis-Tilbud.dk vil i denne artikel, beskrive nogle forskellige muligheder for dig som vil købe nye eller brugte bøger.

Jeg vil købe nye bøger

Bogpriser.dk
Find den billigste pris på nye bøger på bogpriser.dk – Skriv bogens titel, forfatter eller ISBN-nummer, så finder databasen på hjemmesiden, alle forhandlere som sælger denne bog og du kan frit vælge hvor du vil købe ind.

Saxo.com
Her tænker de på de fattige studerende og yder en studieservice og rabat, hvis du køber dine bøger hos dem. Derudover er de en af Danmarks største boghandlere og de fleste bøger forhandles igennem Saxo.com. Du kan læse mere om deres studievilkår her på Saxo.com/studie

Jeg vil gerne købe brugte bøger

DBA.dk
Køb af tidligere studerende og private folk som har lige præcist de bøger du står og skal bruge, til salg. Du køber privat-til-privat og forhandler selv pris og levering/afhentning med sælger. Der er lige nu mere end 10.000 studiebøger til salg på Den Blå Avis.

Academicbooks.dk
Har specialiseret sig indenfor salg af studiebøger til videregående uddannelser. På hjemmesiden kan du finde et stor udvalg af danske og udenlandske fagbøger.

Pensum.dk
Har lidt samme koncept som DBA.dk – bare kun med studiebøger, men stadig med salg mellem private. Du kan finde mere end 10.000 bøger på hjemmesiden, alle annoncer er opdateret indenfor de seneste 30 dage.

Bogbasen.dk
Kalder sig selv for Danmarks største portal for køb og salg af brugte bøger. På siden kan du oprette en bruger og derigennem sætte dine brugte bøger til salg, eller købe fra andre private.